Molykote P-1900 FG 1 kg

Neohodnoceno
 
Molykote P-1900 FG 1 kg
Dostupnost Skladem (1 ks)
Běžná cena 2 153 Kč
Ušetříte 550 Kč (–25 %)
1 603 Kč
1 325 Kč bez DPH
   
Kód produktu 985279
Značka MOLYKOTE
Kategorie Mazání a konzervace
 
Molykote P-1900 Paste je bílá mazací pasta (montážní tuk s obsahem tuhých maziv) určená pro potravinářské provozy. Tato mazací pasta je konstruovaná pro vytvoření kluzných ploch a třecích kontaktů, které jsou vystaveny vysokému zatížení, zejména při nízkých až středních rychlostech.
Bílý mazací tuk s obsahem tuhých maziv Molykote P-1900 se používá pro mazání mechanických dílů a zařízení ve výrobě nápojů, potravinářské výrobě a je vhodný všude tam, kde jsou požadovány vlastnosti:
·bílé mazivo,
·vysoká nosnost,·nízký součinitel tření,
·dobrá odolnost vůči vodě,
·montážní pasta pro potravinářskou výrobu,·teplotní rozsah použití maziva -30 °C až +300 °C.
Mazivo Molykote P-1900 Paste vyhovuje požadavkům norem FDA (Food and Drug Association) 21 CFR 178.3570 a je registrován v NSF (National Sanitation Foundation - Národní hygienický fond) pod kategorií H1 označující „nahodilý kontakt s potravinami.
Nakupujte výhodně u předního distributora Molykote - Prumex.cz! Levná doprava a dodání do druhého dne po celé ČR i na Slovensko!
Dodáváme také v balení:
·985278 Molykote P-1900 Paste 400 g kartuše
·985279 Molykote P-1900 Paste 1 kg plechovka
Vlastnosti a technické parametry:
·Barva: bílá·Složení: minerální olej; zahušťovadlo na bázi hliníkového komplexu; tuhá maziva·Teplotní rozsah použití: od -30 °C do +300 °C
·Klidová penetrace [mm/10]: 290 - 340·Hustota při 20 °C [g/ml]: 1,1
·Viskozita při 40 °C [mm2/s]: 85
·Svaření při zatížení [N]: 3200 (Čtyřkuličkový test)
·Hodnota opotřebení při zatížení 800N/mm: 0,9 (Čtyřkuličkový test)·Pressfit test: 0,1·Měření koeficientu tření u šroubových spojů: µ Závit: 0,1; µ Hlava: 0,1
·Odolnost proti vodě při 90 °C: 1
Pokyny pro montáž, demontáž a čištění naleznete v technickém listu produktu. Bezpečnostní list Molykote P-1900 na vyžádání.
 
Hmotnost 1.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: